Met ingang van deze week gaat Lagosse Chocolade B.V. haar overcapaciteit benutten en 1 Miljoen chocolaatjes produceren voor al die Helden in de zorg!

Wat doe je bij een omzetdaling van 80% vanwege het Coronavirus? Nu de horeca in bijna heel Europa de deuren moet sluiten, hebben ook wij te maken met overcapaciteit. Jaarlijks maken wij onder de naam Greatings miljoenen chocolaatjes voor bij de koffie en de thee.

‘Je kunt je erbij neerleggen of een alternatief bedenken’ dachten wij. Begaan met de patiënten die juist nu alle zorg nodig hebben en al die verpleegkundigen die het virus bestrijden in de frontlinie, bedachten wij deze actie.

Om dit mogelijk te maken slaan wij de handen ineen met onze leveranciers te weten Cargill – Chocoladefabrikant uit België, Drukkerij StyleMathôt uit Haarlem, Remmert Dekker Packaging uit Wormer en folie leverancier Royal Vaassen Flexible Packaging uit Vaassen. Wanneer alle ziekenhuizen en verpleeghuizen in quarantaine gaan en de attentie niet mag worden afgeleverd, dan nog komt er ooit een eind aan deze ellende. Dat kan nog een maand duren of zelfs een half jaar. Maar als het dan zover is, dan willen wij dezelfde week onze dankbaarheid tonen en voor de deur staan met deze blijk van waardering.

helden in de zorg